Категории

ВИДЕО: Драган Вучиќ ќе биде новиот претседател на Р. Македонија – еве како ќе владее

Пред 10 години никој не би претпоставил дека Доналд Трамп ќе биде претседател на САД. Сега, никој не претпоставува дека Драган Вучиќ еден ден ќе биде македонски преседател…ОСВЕН НАС! Ние сме спремни за идното владеење на нашиот Драган, пишува под текстот од видеото на „Еден на еден“.

Прегледи:
602
Објавено на:
20.04.2017