ВИДЕО: ФРЛАЊЕ ПО КРСТОТ НА БУГАРСКИ НАЧИН!

Сме виделе дека борбата за крстот на Водици знае да излезе надвор од рамките на она што е христијанството, ама Бугарите ептен излегоа од тие рамки. Не само што го повторија фрлањето поради тоа што девојка го фати, него направија нешто многу понехристијански.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=XOteEdeW9ME#t=185[/tube]
Коментари

коментари