ВИДЕО: Германскиот јазик во споредба со другите јазици

Тажни сте поради тоа што Бразил вчера изгубија? Ова дефинитивно ќе ви го подобри расположението! :-)

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=-_xUIDRxdmc[/tube]
Коментари

коментари