ВИДЕО: Гевгеличанец во утринска емисија предложи оригинален лек против земјотрес!

Во утринските емисии очекувано тема на денот се земјотресите, а и граѓаните кои не живеат во главниот град решија да го дадат своето видување за полесно справување со стресот.

Па така, еден гевгеличланец се обрати во утринската емисија на Канал 5 телевизија „Здраво Македонијо“ кај водителот Роберт Јанков, кој слушна неочекувано решение како предлог кое ако не друго барем ги насмеа гледачите.

Погледнете:
Коментари

[fbcomments]