Категории

Видео: Глумејќи пират го натера рибарот да се фрли во вода

Уште едно лудо видео од Реми Галард, овој пат во улога на пират. Тој наоѓа скриено богатство на плажа и ги плаши случајните минувачи мавтајќи со нож во неговата смешна пиратска авантура. 

Прегледи:
212
Категории:
Видео · Секојдневие
Објавено на:
26.06.2016