Категории

(ВИДЕО) Интересни начини како најлесно да нацртате животни користејќи ја вашата дланка

Многумина од нас се соочуваат со проблемот да немаат уметнички способности, а некои пак ги добиле од самото раѓање.  Ние имаме одлична вест за првите!

Ви претставуваме супер решение кое ќе ви помогне да станете одличен уметник. Само со помош на вашата  дланка можете да нацртате животинче кое и да посакате. Ова звучи доста интересно за малите дечиња кои ќе се радуваат на цртежите и ќе научат и тие да станат кул уметници од мали нозе.  Цртајте кученце, риба, зајак, лебед, полжав, жирафа… Едноставно може да импровизирате за било што.

Во прилог погледнете го видеото и уживајте во заеднички поминатото време со најмалите и најблиските!