Видео: Јапанац, дај бе стај си дезедоранс!

Ако не си ставиш, ќе ти стави кучето…?! Колку и чудно тоа да звучи…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=W7qDCIsPWIA[/tube]
Коментари

коментари