Видео: Џенифер Лопез танцува зад сцената на Светското првенство во Бразил

Џенифер Лопез беше дел од отварањето на Светското првенство во фудбал во Бразил. Изгледаше неверојатно, како и секогаш, а да видиме што се случуваше зад сцената…

#WeAreOne #WorldCup2014 @pitbull @claudialeitte #JLoAKAJUNE17

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

And here we go!! #worldcup2014 #weareone

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Almost ready! #worldcup2014 #weareone @pitbull @claudialeitte

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
Коментари

коментари