Видео: Како на најлесен и најдобар начин да се исфенирате сами!

Одењето на фризер постојано одзема време, а и пари, затоа најдобро за вас, преку ова видео, да си ја усовршите техниката на фенирање на косата во домашни услови.

Најважно е косата да е 80% исушена, дали природно или ќе ја исушите со фен. Понатаму, фенирајте прамен по прамен, од коренот до врвовите. Ако сакате волумен, прцврстете ја или ако сакате да ви биде права оставете ја пуштена и издувајте со ладен воздух за да се фиксира.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=rEq-dp2w1YY[/tube]
Коментари

коментари