ВИДЕО: Како најбрзо се вадат семките од цреши и вишни?

Секогаш се трудиме да ви ја олеснеме работата, и тоа на интересен и брз начин. Така и овојпат ви даваме одличен совет во пресрет на сезоната на цреши и вишни. Сè што ви треба е едно шише и стапче и вадењето на семките повеќе не е исто.
Коментари

[fbcomments]