Категории

Видео: Како питбул „јаде“ бебе

Иако питбулите се помалку страшни, сепак многумина нив ги сметаат за животни кои се заштитнички и покажуваат многу љубов, кога се сакани.

Така и овој питбул тотално својата љубов ја истура на ова мало бебенце, колку е слатко и ние би го изеле.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=wL8T-68ED1I[/tube]

Многумина ги сметаат за можни убијци, бидејќи иако се растени во домашна средина со љубов, сепак во генот им е борбениот и убиствен инстинкт.

Иако дел од експертите сметаат дека ова не е точно, многумина гледаат на овие видеа со резерва. Дека овие кучиња ги обожаваат бебињата, докажува и следново видео.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=hhSJzMhQmF4[/tube]

Прегледи:
480
Категории:
Среќа на денот
Објавено на:
20.01.2016