(ВИДЕО) Како се носеле шишки во изминатите 100 години?

За сите љубители на шишки, а и оние кои посакуваат да имаат шишки, но им е тешко да се одлучат да ги истрижат.

Шишките од секогаш биле во мода, и веројатно никогаш нема да излезат. Тенки, дебели, долги, кратки, на страна, или на средина на челото, секогаш се интересни и даваат младешки изглед на лицето на жената.
Ви го споделуваме ова видео за тоа како нивниот изглед се менувал во текот на изминатите 100 години.
Коментари

[fbcomments]