Категории

(ВИДЕО) Каролина Гочева со Дуке Бојаџиев и Исмаил Лумановски во прекрасна изведба на „Зборови немам“

Во уште една прекрасна изведба го гледаме Македонското девојче, но овојпат во соработка со Дуке Бојаџиев и Исмаил Лумановски пеејќи ја ,,Зборови немам”.

Каролина Гочева, која неодамна го прослави својот 40-ти роденден и украде многу насмевки искажувајќи љубов кон своите фанови за убавите честитки, сега повторно краде насмевки на нивните лица со ова видео кое излезе на социјалните мрежи, каде имаме нова можност  да уживаме во нејзините добро познати неверојатни вокални способности.

Меѓутоа, Македонското девојче овојпат е во соработка со нејзините колеги Дуке Бојаџиев и Исмаил Думановски, придружувајќи ја на пијано и кларинет и се фантастично трио во изведба на нумерата  ,,Зборови немам”. 

 

Прегледи:
535
Објавено на:
05.05.2020