Категории

Видео кое го маѓепса светот: Бременоста прикажана во 4 минути!

Четириесет неделно чудо – со овие зборови најлесно е да се опише бременоста. На трудницата се менува се, но и во неа. Како и да не се промени кога во неа сега расте еден потполно нов живот.

За тие девет месеци се одвиваат прекрасни промени за кои многу мајки не се ни свесни. А како изгледа кога целата бременост од девет месеци се прикаже во четири минути. Токму вака!

Прегледи:
273
Објавено на:
29.06.2018