Категории

Преслатко видео кое ја покажува уникатната поврзаност меѓу мајката и детето

Да разговарате со било која мајка за нејзиниот однос со своето дете, никоја не би оспорила дека постои уникатна поврзаност, која не е објаснлива со зборови.

Компанијата за накит Пандора, решила да ја стави оваа „уникатна поврзаност“ на тест, преку еден мал експеримент.

„Како мал експеримент за уникатноста на жената и поврзаноста која постои меѓу мајката и детето, се сретнавме со 6 неверојатни жени и ги замоливме да ни дозволат да ставиме превез на нивните најскапоцени нешта. Нивните деца.“

Резултат од нивниот мал експеримент е ова преслатко видео.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=DRoqk_z2Lgg[/tube]