Видео кое ќе ве наежи: Суперчовек се качува на највисоката градежна структура во светот

James Kingston е суперчовекот кој ќе ве наежи со ова видео од неговото качување на највисоката зграда во светот, во Дубаи.

Марина 101 е највисоката градежна структура која постои моментално во светот. Нејзе ја искачи овој суперчовек, кој без проблем од земјиното тло, се качува до највисоките места и ужива во тоа. Му требале околу саат и половина да дојде до покривот на зградат, користејќи го кранот да ги искачи првите 50 метра, потоа имало еден час одење по скали  Имал само едно мало шише вода со него, а по пат сретнал неколку работници кои му посакале среќа.

Зградата е официјално 426 метри висока, но кранот е сигурно повисок и е околу 450 метри.
Коментари

[fbcomments]