Категории

Видео кое никого не остави рамнодушен: Бездомник го слави својот роденден со кучињата!

На видеото може да се забележи бездомник кој го слави својот роденден со двете кучиња. Тие носат роденденски капи, а славеникот држи мала торта. Додека си пее себеси роденденска песна, човекот ги прегрнува своите единствени пријатели. Видеото е снимено во Колумбија.

Освен што нѐ научи лекција за лојалноста и пријателството, оваа снимка многу му помогнала на бездомникот.
Набргу откриле дека тој се вика Хозе Луис Матос. Добил стан, работа, нова облека, мобилен телефон и секако, храна за своите пријатели.
Х0зе им се заблагодарил на сите за љубезноста и одлучил својата слава да ја искористи за да започне акција за собирање средства за помош на другите улични кучиња.
Прегледи:
47
Објавено на:
13.01.2022