Видео коешто ќе ве потсети што е навистина важно во животот

Одговорот најверојатно ви поминува низ мислите, и ако добро размислувате, најверојатно одговорот гласи ЉУБОВ. Токму така, љубовта е движечка сила што ги прави работите да бидат возможни.

Слушнете што има да каже овој 85-годишен старец кој низ поема ќе ги опише најубавите моменти од неговиот живот и причината поради која што се чувствува исто како кога имал 20 години.
Коментари

коментари