Видео: Кога децата плачат без причина

Сигурно бар еднаш во животот сте го доживеале оној фрустрирачки момент кога децата почнуваат да плачат без посебна причина, а ова е компилација на баш такви видеа…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=CsbbEPmfxzI[/tube]
Коментари

коментари