Видео: Кога ќе и кажеш на мајка ти дека си затруднел некоја…

Сите родители се радуваат кога ќе имаат внуци, ама тоа кога нивните деца имаат завршено образование, стабилни се и имаат работа, а не се тинејџери како во случајов.

Ако сте тинејџери може мајка ви и да ве натепа, како што го снајде ова момче кое реши да се пошегува со мајка му, дека имал секс со некоја девојка, на што мајка му изненадено му одговара „мислев дека сеуште си девица“, а за останатото погледнете:

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=1PxD-XQZdA8[/tube]
Коментари

коментари