ВИДЕО: Конечно долго најавуваниот дуел на Груевски и Заев

Кога веќе нема да бидеме удостоени со политички дуел на лидерите на двете најголеми македонски политички партии, можеме барем да се насмееме на рап-битка помеѓу Никола Груевски и Зоран Заев во „Еден на еден“.

Уживајте:
Коментари

коментари