Категории

(ВИДЕО) Краток цртан филм кој ќе ви го разубави и најлошиот ден

Оваа духовита и длабока приказна претставена преку цртан филм кој ќе посакате да го погледнете повеќе пати

Понекогаш не можеме да направиме баш се според планот и правилата, но најважно е да имаме чисто срце, се останато може да се реши.
Овој краток цртан филм е забавна и имагинативна приказна која го открива најважното правило во искреното пријателство – со пријател се дели радост, но никогаш не го напуштај кога ќе се појават грижите.