ВИДЕО: Лото Марјана запеа во живо во центар за убавина

Таа е нашата убава Лото девојка, Марјана Станојковска освен што веќе подолго време ја гледаме на ТВ екраните како Лото девојка, таа исто така е и манекенка, а неодамна во „Танц со Ѕвездите“ за влакно ја изгуби победата. Сега згодната Маријана покрај танцот, манекенството и водитеството покажа дека и пеењето и е јака страна. Слушнете и проценете сами:
Коментари

[fbcomments]