Доказ дека мачките имаат супер моќи: Хипнотизира куче за помалку од една минута

Не знаевте до сега дека мачките имаат супер моќи? Сега ќе видите.

Разиграното куче се смирува во брза процедура – со една доза мазење.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=-o198cP0IPc[/tube]
Коментари

коментари