ВИДЕО: Македонски изум – како да го наполните мобилниот ако немате полнач, ниту струја

И досега сме гледале видеа во стилот направи сам на YouTube, но овој пат е македонско и одлично.

Дејан Киревски има свој YouTube канал на кој рдовно објавува вакви видеа. Ние овој пат се решивме да ви презентираме како сами да си направите мобилен полнач за вашиот паметен телефон. До наредна прилика да се дружите со Дејан, уживајте во ова видео или следете го на YouTube.
Коментари

коментари