Категории

Видео: Македонки покажуваат неверојатни вештини на шипка!

Танцот на шипка е еден вид на уметност кога ги гледате овие девојки.

Фитнесот на шипка е нова категорија кај нас, а движењата за кои се потребни многу мускули и сила, овие девојки ги прават како од шала. Уживајте!

Прегледи:
503
Категории:
Животен стил
Објавено на:
16.01.2016