Категории

Видео: Марко ја сака Цеце, а Цеце го сака Марко! Погледнете какви маички носеа водителите од Утринска на Телма

Како и секогаш ведри, насмеани и расположени за ширење љубов, водителите на „Утринска на Телма“, Цеце и Марко ги изненадија гледачите со уникатни маички за денот на вљубените. 


Среќата е единственото нешто што се множи кога се дели, а тоа е очигледно кога станува збор за овие омилени ТВ лица. За таа цел Среќа.мк се погрижи тие да изгледаат совршено за денот на вљубените облечени во две маички со љубовни пораки кои прилегаат на секоја комбинација. Доколку сакате и вие да го освежите својот стил со омилениот принт, или пак сакате да изненадите драга личност со некоја уникатна порака или слика испишана на маичка или пак чаша, тоа може да го направите на овој линк http://proizvodi.srekja.mk/ .

Бидете креативни, бидете свои и изгледајте совршено во секоја комбинација.