Видео: Можете ли да направите Triple-Unders или тројно прескокнување со јаже? Овој дечко може …

Triple-Unders или тројно прескокнување,  јажето треба да помине под вас три пати, на секој ваш скок. Звучи невозможно, но овој Кросфитер го може тоа …

 

Погледнете го видеото …

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=OSMvoZnh_ng[/tube]
Коментари

коментари