Видео: Му ја „украдоа“ девојката на сред натпревар

Ако не сакаш да си ја бациш девојката, јас ќе си ја земам!

Тоа беше пораката која маскотата му ја упати на овој смотан дечко кој тотално ја изигнорира девојката кога беа ставени на Kiss Cam на натпреварот на 3ти јануари годинава, меѓу Chicago Bulls и Boston Celtics, во САД.

Kiss Cam или камерата за бакнеж, е присутна на натпреварите во САД и кога ќе бидете во нејзин кадар треба да постапите како што е редот, а овој дечко го направи спротивното и си остана сам.


Dispute à la Kiss Cam (Celtics – Bulls) by Spi0n
Коментари

коментари