Категории

(ВИДЕО) Направете сами супер лесни и брзи БОЖИЌНИ декорации

Доколку ви здосадија стандардните новогодишни декорации, ние ви споделуваме кратко видео како самите да направите нови украси кои ќе внесат топлина и радост во вашиот дом. За да ги направите овие украси можете да користите предмети кои веќе ги поседувате во вашиот дом, тука се работи за креативноста и имагинацијата па со малку сретства можете да создадете вистинска уметност.