(ВИДЕО) Настан за кој не морате да се средувате – Погледнете ги најдобрите концерти во живо од вашиот кауч

Ви споделуваме неколку од најдобрите концерти кои можете да ги гледате од удобноста на вашиот дом.

Поради моменталната пандемија на коронавирус, сите јавни случувања се откажани. За тоа најмногу патат „културњаците“ кои секако ќе мораат да ги стават на чекање своите омилени настани. Додека ги чекате вашите омилени изведувачи да ги слушнете во живо, ви споделуваме неколку од најдобрите концерти кои можете да ги гледате од удобноста на вашиот дом.
Коментари

[fbcomments]