(ВИДЕО) Не мораш да бидеш суперхерој за да направиш нешто добро

Добрите дела не ги прават само големите, богатите луѓе, тие можат да се направат било каде, на улица, дома, со познати или непознати личности.

Она посебно чувство кое ти буди емоции да заплачеш е непроценливо. Направи мало добро дело кое ќе ти донесе задоволство, исполнување, чувство кое не може да се мери со ништо друго.
Коментари

[fbcomments]