Видео: Не постои подобра мотивација за вежбање од оваа …

Дечково и девојкава вежбаат заедно и знаат како да се мотивираат меѓу себе. Најверојатно вежбањето потоа продолжува во станот, но тој дел не е прикажан во видеото :)

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=yBLfeVsUjyw[/tube]
Коментари

коментари