Категории

(ВИДЕО) Неповторливо доживување: Нурнете во подводниот свет преку вашиот екран

Хипнотизирачките сцени од прекрасните живи суштества ќе ве заинтересираат и вас и најмалите и ќе ве опуштат во овие мигови. Преку десет поставени камери во внатрешноста на аквариумот ќе имате можност да ги искусите чудата на океанот каде и да се наоѓате.

Со цел спречување на ширењето на корона вирусот, сите институции ги затворија своите врати за посетителите. Но за наша среќа, сеуште можеме да ги следиме нашите омилени концерти и изложби преку интернет мрежата.
Золошките градини и аквариумите се исто така затворени, но Monterey Bay Aquarium му нуди единствено искуство на сите обожаватели на подводниот животински свет да нурнат во длабочините на океанот од своите екрани.

Хипнотизирачките сцени од прекрасните живи суштества ќе ве заинтересираат и вас и најмалите и ќе ве опуштат во овие мигови. Преку десет поставени камери во внатрешноста на аквариумот ќе имате можност да ги искусите чудата на океанот каде и да се наоѓате.

https://www.youtube.com/watch?v=wNcwiMcbiWg&feature=emb_title