Видео: Нешта што не сте ги знаеле за женската долна облека

Дали сте знаеле дека оригинално женските градници биле со една, стандардна големина? За ова и други интересни нешта поврзани со женската долна облека, дознајте во видеото. 

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=8VN9UV1ehm0[/tube]


тагови


Коментари

коментари