Видео: Нешто најнеочекувано ќе се случи на оваа венчавка

Gary и Tracy Richardson додека ја планирале својата свадба, сакале да вметнат нешто уникатно. Тоа и го прават, традиционалната свадба има модерен твист….
Коментари

коментари