Видео: Неверојатен синхронизиран танц

Гледајќи ги ќе помислиш колку е лесно да се танцува, но ова што тие го прават е неверојатно…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=YCyEr4jRHRY#t=10[/tube]
Коментари

коментари