(ВИДЕО) Неверојатни места на планетата – Древните споменици на Египет во 4K видео формат

Поглед кон древниот Египет кој го одзема здивот. Спомениците изградено пред околу 4 и 2 илјади години

Некрополот Гиза, Сахара и Дашур, древната Теба и нубијските споменици од Абу Симбел се наоѓаат на листата на светски чуда на УНЕСКО.
Видеата ви даваат единствена можност да уживате во маѓепсувачкиот Египет во целосна HD снимка.

 
Коментари

[fbcomments]