Категории

ВИДЕО: Новинарка се заљуби во текот на интервјуто, она што го направи пред камерите е неверојатно!

Понекогаш дури и сознанието дека сте пред камерите не е доволно за да ги контролирате емоциите. Токму тоа и се случи на водителката Венди Бурч која интервјуираше згоден Австралиец кој трчаше по плажата.

Тие разговараа за опасноста од нападот од ајкули на локалните плажи, но се чини дека момчето сериозно ја сфати оваа тема, додека таа од друга страна него го сфати исто така сериозно.

Водителката се заљуби, а хемијата беше очигледна и на малите екрани и за колегите од студиото.

Кога го заврши интервјуто направи нешто што многу малку луѓе би се осмелиле и тоа со поддршка од колегите од телевизијата, погледнете во продолжение за што точно се работи.

https://www.youtube.com/watch?v=Id6xt_niKdI

Прегледи:
179
Објавено на:
18.07.2016