Видео: Пазете на кого му покажувате среден прст додека возите, за да не ви се случи истово …

Сигурно досега сте се сретнале со возачи кои без потреба се агресивни, менуваат ленти, свират и блиндираат со светлата бидејќи сметаат дека имаат некаква предност. Еден таков возач од Украина, налета на погрешниот човек за закачање и за покажување среден прст.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=L-qvEgF12OA[/tube]
Коментари

коментари