Видео: И после мажите биле первезни! Погледнете каде гледаат жените…

 Ова е едно од ретките видеа, каде што овој пат скриената камера е насочена кон жените, односно на ова видео момциве пробуваат да докажат на светот дека и жените зјапаат во мажите, ама малку поскришно, и може да се забележи дека освен ” онаа работа ” – кај мажите битен е и бицепсот :) Погледнете!!!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=NdIAa6gnaco#t=38[/tube]
Коментари

коментари