Видео : Погледнете ги „Џамбо Агушеви“ како ја свират популарната „Деспасито“

Еден од најзаразните хитови ова лето, популарната „Деспасито“, доби кавер верзија и од македоснкиот трубачки оркестар „Џамбо Агушеви“.
Коментари

[fbcomments]