ВИДЕО: Полицаец со помош на своите колеги, јавно го запроси својот дечко

Британските медиуми овој интересен момент го пренесоа како светол момент во инаку тешкиот викенд во државата, заради Брегзит.

Имено, за време на денешната Парада на гордоста во Лондон, романтичен гест приреди полицаец со помош на неговите колеги, кога јавно го запроси својот дечко.
Коментари

[fbcomments]