Видео: Рап ѕвездата Иги Азалеа воопшто не забележа дека панталоните и пукнале, но камерата го забележала тоа! Погледнете го бламот!

Раперката здраво се посрамила на еден настап, кога и се случила непријатност за која воопшто и не била свесна, но публиката и тоа како била!

Рап ѕвездата Иги Азалеа додека во елемент на еден настап тресела со задникот, публиката останала во шок кога и ја видела дупката меѓу нозете.

Иги воопшто не забележала дека панталоните и пукнале, но камерата го забележала тоа.

Погледнете го бламот!

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=BkakO4NtAL8[/tube]
Коментари

коментари