Видео: Разберете ја мачката според мрдањето на нејзиниот опаш

Мачката според многумина е многу тешка за разбирање, но тоа не го мислат луѓето кои долги години живеат со овие животни.

Мачката покажува многу емоции, тоа можат да го забележат луѓето кои поминуваат повеќе време со овие животни, покажуваат љубов, љубопитност, страв, нервоза. Еден од индикаторите за нивното расположение е нивниот опаш. Тој дава одговори на многу прашања. Ова видео деално објаснува кое движење на опашот се совпаѓа со која емоција на мачката.

Posted by Bright Side on Wednesday, February 17, 2016
Коментари

[fbcomments]