Видео: Рекламата која сите ја чекавме

Веќе поминаа најавите на брендовите кои ќе имаат простор за рекламирање на најзначајниот спортски настан во Америка Super Bowl. Меѓу нив е и пивото Budweiser кое минатата година ја имаше една од најгледаните реклами „Puppy Love“ .

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=xAsjRRMMg_Q[/tube]
Коментари

коментари