Видео: Се обидел да ја ограби додека давала интервју!

Жена во Бразил за малку ќе била ограбена и тоа додека давала интервју за локална телевизија.

За иронијата да биде поголема, новинарот ја застанал да ја праша за растот на криминалот во последно време во Бразил. Заради брзата реакција, грабежот бил спречен, а сторителот успеал да побегне.
Коментари

коментари