(ВИДЕО) Се сеќавате ли? – Ова беа најпопуларните начини на танцување оваа деценија

Ова беа виралните видеа на кои сиот свет танцуваше изминатата деценија

Последните десет години беа плодно тло за „виралната“ култура. Со развивањето на мобилните телефони и социјалните мрежи имавме прилика секоја година да сведочиме на нов вирален хит.Тоа неретко беа откачени начини на танцување произлезени од музичките спотови кои ги мотивираа луѓето ширум светот да ги интерпретираат тие танцувања и да ги објавуваат на социјалните мрежи.

Едни од нив беа “Gangnam Style”, “Harlem Shake”..

 

 
Коментари

[fbcomments]