Видео: Што прави младава мајка со своето бебе секое утро?

Додека за повеќето мајки раѓањето на бебто значи многу мака и непреспиени ноќи и многу малку време за себе, Крисцила Андерсон успеала да ги искомбинира грижата околу бебето со грижата за себе. Еве како изгледа тоа.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=FeLuAWBmgWo[/tube]
Коментари

коментари