Категории

ВИДЕО: Сите ги знаеме големите хитови од цртаните на Дизни – еве како изгледаат нивните пејачи

Дали некогаш сте се запрашале како изгледаат луѓето кои ги пејат познатите песни во цртаните на Дизни.

Еве дел од познати песнички, од цртаните кои сме ги гледале како деца, и како изгледаат луѓето кои всушност ги пејат:

Прегледи:
195
Ознаки:
·
Објавено на:
14.04.2017